Bambook & MVO

Bambook brengt dankzij haar producten veel duurzaamheid in de wereld. Inmiddels zijn er al tienduizenden Bambookers die voor het makkelijke en duurzame schrift gekozen hebben. Naast het feit dat Bambook in gebruik duurzaam is worden onze producten ook zo duurzaam mogelijk geproduceerd. We kijken altijd eerst naar wat jij als klant wil en vervolgens hoe we dit kunnen realiseren zonder teveel schade aan het milieu toe te brengen. We streven er dus naar om duurzaamheid in alles terug te laten komen. Niet omdat het leuk klinkt, maar omdat het belangrijk is om als bedrijf verantwoordelijkheid te nemen voor de wereld en het milieu.

 

Om nog meer onze visie na te streven zijn we een samenwerking met Trees for All aangegaan. Hierdoor geeft  Bambook terug aan de wereld wat nodig is geweest om onze producten voor jou als klant mogelijk te maken. Wat houdt dit precies in?

 

Wij laten in samenwerking met ‘Trees for all’ nieuwe bomen planten om Co2 uitstoot en grondstoffen die we gebruiken (bomen)  te compenseren. Bambook draagt dus bij aan het tegengaan van ontbossing en wil door haar activiteiten niet schadelijk zijn met haar Co2 uitstoot.

ONZE IMPACT TOT NU:

Ton-co2
6.8

TON CO2 GECOMPENSEERD

Boom
17

BOMEN GEPLANT

Pakket
115

CO2 NEUTRAAL VERZONDEN PAKKETTEN

Co2 neutrale verzending

Wanneer je bij Bambook bestelt draag je niet alleen bij aan een groenere wereld door een duurzame wijze van productie. Je pakketje wordt ook Co2 neutraal verzonden. We laten namelijk de hoeveelheid Co2 uitstoot voor de verzending compenseren door bomen te planten. Hierdoor is je bestelling bij Bambook vanaf begin tot en met je brievenbus zo duurzaam mogelijk gemaakt.

 

Niet overtuigd van de impact van bomen tegen Co2 uitstoot? Bekijk het filmpje en laat je verwonderen.