Bambook 2 Business

 voor een (on)uitwisbare indruk

Op zoek naar een origineel en duurzaam relatiegeschenk of cadeau? Klaar met de flesjes wijn en bedrukte pennen? Misschien is Bambook dan iets voor je!

 

Het Bambook schrift is voor je werknemers en relaties hét duurzame innovatieve geschenk. Het is niet alleen leuk om weg te geven of te krijgen, maar ook functioneel in elke werkomgeving. De dagelijkse papierverspilling van (korte) aantekeningen zoals to-do’s, notulen en schetsen wordt met het Bambook schrift gereduceerd. Bambook is het geschenk dat je bedrijfsimago een boost geeft en de ontvanger verblijdt met iets totaal nieuws! Een win-win geschenk die iedereen meer zal bij blijven dan het doosje wijn of de taart.

 

Wij horen graag van je!

Waarom Bambook?

Maatwerk

Het Bambook schrift is geheel in je huisstijl te personaliseren. De voor- en achterkant van het Bambook schrift kan je volledig zelf ontwerpen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen!

Duurzaam

Bambook is tegen papierverspilling en ‘Made in Holland’. Daarbij is de kartonnen omslag van echt bamboevezel gemaakt. Het schrift is dus in productie, gebruik en materiaal duurzaam. Oftewel: goed voor het bedrijfsimago!

Innovatief

Bambook combineert het beste van het oude schrijven met de nieuwe mogelijkheden van deze tijd. Bambook is een innovatief product met een hoog gadget gehalte! Tijd om een keer echt een goede indruk te maken?

Functioneel

Bambook maakt aantekeningen maken makkelijker. Schrijven, aanpassen, hergebruiken en digitaliseren met onze App geeft een optimale gebruikservaring! Je ontvangt dus veel meer dan het schrift alleen!